AΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΜΑΣ ΜΟΝΟΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

19 Μαρτίου, 2020
Off

Αγαπητέ / ή

Λόγω των τελευταίων εξελίξεων στο μέτωπο του Κορωνιού επιβάλλεται η αυτοπροστασία μας και πολύ περισσότερο η προστασία των τρίτων από εμάς, ιδιαίτερα δε των ευπαθών ομάδων.

Για τον λόγο αυτό, αποφασίσαμε την άμεση τροποποίηση στον τρόπο λειτουργίας του ιατρείου μας, με κριτήρια αυστηρά επιστημονικά και αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και την έμπρακτη τήρηση της καθολικής οδηγίας «Μείνετε Σπίτι».

Από σήμερα και στο εξής το ιατρείο μας θα λειτουργεί αποκλειστικά και μόνον για επείγοντα περιστατικά, αφού προηγουμένως ο ασθενής θα έχει συνομιλήσει με τον ιατρό κο Καράβη προσωπικά και θα έχει κανονίσει ραντεβού με τον ίδιο, σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα. Αν δεν τηρηθούν αυτές οι προϋποθέσεις, δεν θα είναι δυνατή η προσέλευση και η είσοδος στο χώρο του ιατρείου.

Τα πιο πάνω θα ισχύσουν για τις επόμενες δύο εβδομάδες, δηλαδή από Δευτέρα 15 Μαρτίου έως την Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020.

Το διάστημα αυτό θα είμαστε διαθέσιμοι για οποιαδήποτε τηλεφωνική συμβουλή, οδηγία ή βοήθεια καθημερινά 10 έως 12 το πρωί στο τηλέφωνο ☎️ 6944743074.

Για να προστατεύσουμε εσάς κυρίως, αλλά και για να συμβάλουμε στην προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας (όλο το προσωπικό, εκτός του ιατρού, θα παραμείνουν στον σπίτι), παρακαλούμε για την κατανόηση, αποδοχή και αυστηρή τήρηση των ανωτέρω.

Για τις οδηγίες του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου δείτε το πιο κάτω σύνδεσμο:
http://bit.ly/2xOITfd

Είμαι στην απόλυτη διάθεση σας

Με εκτίμηση
Μιλτιάδης Καράβης, MD, MSc, FICAE
Οδυσσέας Παζιώνης, MD

About the Author