ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ 2016-18 (26ος Κύκλος)

ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ 2016-18 (26ος Κύκλος)

26 χρόνια  Βίο-ιατρικός  Βελονισμός

Αγαπητέ συνάδελφε,

Το 1989, ιδρύθηκε στην Αθήνα το Διεθνές Μετεκπαιδευτικό Κέντρο Βελονισμού AcuScience  (www.acuscience.gr). Μια ολιγομελής ομάδα έμπειρων επιστημόνων πρωτοστάτησε στη διάδοση του ιατρικού Βελονισμού στην Ελλάδα. Δημιούργησε ένα βασικό πρόγραμμα εκπαίδευσης τριακοσίων ωρών, με στοιχεία από όλο το φάσμα των θεραπευτικών παρεμβάσεων, όπως του παραδοσιακού κινέζικου βελονισμού, του ιατρικού βελονισμού, του ηλεκτροβελονισμού και του ωτοβελονισμού.

Αυτά τα 26 χρόνια έχουν ολοκληρωθεί  με συνέπεια 24 διετείς κύκλοι Σεμιναρίων Βελονισμού (σε 480 σαββατοκύριακα), συμπληρώνοντας 7500 ώρες εκπαίδευσης. Με την φετινή απονομή θα έχουν αποφοιτήσει περισσότεροι από 830 γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων και οδοντίατροι, με τους οποίους έχουμε πραγματοποιήσει δεκάδες επιστημονικά συνέδρια, ημερίδες, εκδόσεις, αλλά και πέντε μετεκπαιδευτικά ταξίδια στο Πεκίνο (Traditional Chinese Medicine, University of Beijing).

Την εκπαιδευτική μας εγκυρότητα  επιβεβαιώνουν τα δεκάδες εξωτερικά ιατρεία Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας όπως η Αθήνα, η Πάτρα, η Κρήτη και η Θεσσαλονίκη, τα οποία έχουν στελεχωθεί από συναδέλφους που εκπαιδεύτηκαν στο Διεθνές Μετεκπαιδευτικό Κέντρο Βελονισμού AcuScience και εφαρμόζουν τεχνικές Ιατρικού Βελονισμού για ευρύ φάσμα παθήσεων, στα πλαίσια των βασικών ενδείξεων της μεθόδου και των ειδικοτήτων τους.

Η σημαντικότερη όμως προσφορά μας, είναι η καθιέρωση του Ιατρικού Βελονισμού στην Ελλάδα, με ταυτόχρονη επιβεβαίωση της αξιοπιστίας μας και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Με εκατοντάδες ομιλίες σε ιατρικά συνέδρια της Ελλάδας, με συμμετοχή σε μεταπτυχιακά προγράμματα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας και με δεκάδες ομιλίες σε Διεθνή Συνέδρια Βελονισμού (Δανία, Κορέα, ΗΠΑ, Ουγγαρία, Αγγλία, Σκωτία, Κίνα, Ισπανία, Ελβετία, Βουκουρέστι, Σόφια και Αδριανoύπολη) υποστηρίξαμε τη συμπληρωματική εφαρμογή του Βασισμένου σε Ενδείξεις Βελονισμού.

Το Διεθνές Μετεκπαιδευτικό Κέντρο Βελονισμού AcuScience συνεχίζει το έργο του με σκοπό την εκπαίδευση των συναδέλφων στις βασικές διαγνωστικές και θεραπευτικές τεχνικές του Βελονισμού και των σχετικών με αυτόν τεχνικών.

Οι  εγγραφές αρχίζουν στις  3 Μαΐου 2016 (έναρξη μαθημάτων 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2016).

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το ενημερωτικό έντυπο  ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ([email protected]), ή τηλεφωνικά στο  210 7220542 – 210 7293345.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Μιλτιάδης Καράβης, φυσίατρος
Διευθυντής AcuScience
Πρόεδρος Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού

About the Author